Bruno Nascimento Eo11ms0fsnk Unsplash

Missie, visie en waarden

Wie kan je helpen?

Liesbeth Verhagen
Liesbeth Verhagen
Pack of Peace
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pack of Peace

Waar dragen ze aan bij?

Het creƫren van een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van:
1. (zelf)bewustzijn bij kinderen.
2. het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een merkstrateeg die kan helpen met het (her)formuleren van onze missie, visie en waarden. Benodigd: Sterk in taal en kan krachtig dergelijke zaken formuleren. Heeft ervaring met merkdenken, communicatie en/of strategie.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 30 uur, binnen 2 - 5 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

De kern van een organisatie wordt gevormd door de missie, visie en waarden. Voor Pack of Peace heel belangrijk dat dit goed doordacht en goed beschreven op papier komt te staan.
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pack of Peace

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

De missie, visie en kernwaarden van Pack of Peace staan omschreven in een strategisch document, door mijzelf opgesteld een aantal maanden geleden. Inmiddels is dit document aan een update en professionaliseringsslag toe, gezien alle inzichten die ik de afgelopen maanden heb opgedaan. Deze inzichten heb ik o.a. opgedaan tijdens het doorlopen van twee pilotrondes. Zo heb ik een veel helderder beeld gekregen van de early adopter persona. Al deze informatie zou ik graag op een logische manier willen toevoegen aan dit strategische document.

Waarom is dit project van waarde?

Ik mis de expertise om tot een professioneel strategisch document te komen waarin missie, visie en waarden zijn opgenomen. Terwijl dit document de bron vormt voor vele andere documenten, van subsidie- en investeringsaanvragen tot teksten voor de website. Heel fijn en waardevol als jij met jouw professionele blik Pack of Peace een stap verder wil brengen door creatief mee te denken en schrijven aan dit belangrijke document!

Pack of Peace
Pack of Peace
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Liesbeth Verhagen
Liesbeth Verhagen

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pack of Peace ontzorgt ouders door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen en op het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar. De activiteiten komen veelal uit bestaande, bewezen methoden en worden plug&play aangeboden.

Waar ze trots op zijn

  • Al meer dan 150 gezinnen die tijdens twee pilot rondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pack of Peace.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Mijn deelname aan het incubator programma van UtrechtInc, waar ik onwijs veel heb geleerd over het opzetten van een start-up.
  • De stap die ik heb gezet om mijn vaste baan op te zeggen als inkoper en contractmanager in het primair onderwijs en vol te gaan voor Pack of Peace.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Pack of Peace
Deel op Linkedin