Pauline Loroy Bddcrgbjtcc Unsplash
🚀 Schrijf je in

Animatie

Wie kan je helpen?

Liesbeth Verhagen
Liesbeth Verhagen
Pack of Peace
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pack of Peace

Waar dragen ze aan bij?

Het creƫren van een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van:
1. (zelf)bewustzijn bij kinderen.
2. het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Expertise gezocht: Een animator die goed is in het visueel vormgeven van een verhaal en dit te vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen het verhaal (creatief) aan te scherpen.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 25 tot 40 uur, binnen 3 - 6 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

🚀 Schrijf je in
Op een boeiende manier kan in een korte maar krachtige animatie heel duidelijk gemaakt worden waar Pack of Peace voor staat en wat het de gebruiker en de samenleving heeft te brengen. Beelden zeggen zoveel meer dan een lap tekst!
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pack of Peace

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

De animatie wil ik voor meerdere doeleinden gaan gebruiken. Eerste doel is als onderdeel van de crowdfundingactie die ik in september/oktober wil openen. Daarnaast is de animatie een mooie toevoeging aan de website, om deze eigentijdser, speelser en boeiender te maken. Derde doeleinde is het inzetten van de animatie om investeerders te overtuigen dat een investering in Pack of Peace een grote maatschappelijke waarde heeft.

Want met de animatie wil ik duidelijk maken wat de impact van het gebruik van Pack of Peace op het individu, het gezin en de maatschappij is, zodat kijkers een duidelijk beeld krijgen van de missie en visie van Pack of Peace: bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door de persoonlijke groei en het zelfbewustzijn van kinderen te stimuleren en openheid en verbondenheid in gezinnen te laten groeien.

Waarom is dit project van waarde?

De animatie helpt ons om een flitsende crowdfundingactie op te zetten en om een boost te geven aan onze website. Daarnaast zal ik de animatie ook zeker gaan gebruiken om potentiele investeerders te kunnen overtuigen waarom het maatschappelijk gezien interessant is om te investeren in Pack of Peace. Kortom: de animatie zal op veel verschillende manieren een enorme toegevoegde waarde opleveren voor Pack of Peace!

Pack of Peace
Pack of Peace
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Liesbeth Verhagen
Liesbeth Verhagen

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pack of Peace ontzorgt ouders door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen en op het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar. De activiteiten komen veelal uit bestaande, bewezen methoden en worden plug&play aangeboden.

Waar ze trots op zijn

  • Al meer dan 150 gezinnen die tijdens twee pilot rondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pack of Peace.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Mijn deelname aan het incubator programma van UtrechtInc, waar ik onwijs veel heb geleerd over het opzetten van een start-up.
  • De stap die ik heb gezet om mijn vaste baan op te zeggen als inkoper en contractmanager in het primair onderwijs en vol te gaan voor Pack of Peace.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Pack of Peace
Deel op Linkedin