NL Cares Nacht Van De Vrijwilliger

Event filmen + edit

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfs-vrijwilligersactiviteit kan filmen en dit kan editen tot een aftermovie. Ervaring met het camera apparatuur en programma's als Adobe Premiere.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

We zetten ons in voor een samenleving waarin we aandacht hebben voor elkaar en elkaar helpen. Wij brengen mensen uit verschillende leefwerelden samen. De ontmoetingen die plaatsvinden zorgen voor begrip en verbondenheid.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 NL Cares

⏱️ Vanaf de start: 12 tot 20 uur, binnen 2 tot 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis.

Met deze video hopen wij nog meer bedrijven te kunnen enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk en/of een partnerschap met NL Cares.
Jord Huffels
Geschreven door Jord Huffels van NL Cares

Project­omschrijving

Wat we nodig hebben.
Wat we hebben.
Waarom dit project belangrijk is voor ons. 

Met deze video brengen we graag in beeld wat het belang is van onze vrijwilligersactiviteiten voor zowel vrijwilligers als kwetsbaren, en waarom alle bedrijven vrijwilligerswerk zouden moeten doen.

Goed om te weten. 

De video moet mooi in beeld brengen hoe het is om met je bedrijf vrijwilligerswerk te doen en wat dit oplevert voor de medewerker (bijv. een goed gevoel, meer samenwerken met collega’s) en voor de kwetsbaren (bijv. minder eenzaamheid, een gezellige dag). Omdat we voor het schieten zowel afhankelijk zijn van toestemming van een bedrijf én van een maatschappelijke instelling, is het lastig om nu al een concrete activiteit aan te wijzen. Dit stemmen we dus ook graag samen met jou, het bedrijf en de maatschappelijke instelling af! Het zal in ieder geval gaan om een doordeweeks dagdeel (ochtend of middag) in november.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NL Cares
NL Cares

De missie van NL Cares.

🙂Welzijn
📍Amsterdam

NL Cares is hét platform voor flexibel vrijwilligerswerk. Wij richten ons op jonge mensen met een drukke agenda die iets voor een ander willen betekenen. Je doet een activiteit wanneer het jou uitkomt en kiest iets dat bij jou past. Zo kom je in contact met mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, zoals kinderen en jongeren uit achterstandssituaties, ouderen, migranten, dak- en thuislozen en mensen met een beperking. Vrijwilligerswerk bij NL Cares is laagdrempelig en inspirerend. De ontmoeting met anderen verruimt je blik op de wereld. Daarnaast organiseren wij vrijwilligerswerk op maat voor bedrijven die met hun medewerkers in teamverband maatschappelijke impact willen maken.

Lees meer

Professionals over NL Cares

Martijn 👐 Aansprekende webtekst schrijven

Martijn
Vlotte communicatie, heldere afspraken en een fijne samenwerking.

Sifra 👐 Designs voor duurzaam notitieboek

Sifra
Het samenwerken verliep soepel en fijn!

Stefan 👐 Campagne huisstijl met materiaal ontwerpen

Stefan
De samenwerking was top. Het project werd helaas wegens omstandigheden in de laatste fase gecanceld.