c0fd7a65-c09f-44c0-9df8-fd5fb0dcde0c
🚀 Schrijf je in

Legal Coach

Wie kan je helpen?

Nicky Kreté
Nicky Kreté
NewBees
Chris Lebeaustraat 4
1062DC Amsterdam
NewBees
NewBees

Waar dragen ze aan bij?

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan, die welzijn en arbeidsfitheid verbeteren.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Mensenrechten
  • Innovatie

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Heeft aantoonbare ervaring met het vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleidt met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Beschikbaarheid

12 coachingsuren verspreid over max 3 maanden

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
NewBees gelooft in een inclusieve samenleving waarin voor elk talent plek is. Wij begeleiden en matchen vluchtelingen naar werk dat bij hun past, zodat we geen talent onbenut laten.
Geschreven door Nicky Kreté van NewBees

Project­omschrijving

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Mijn huidige niveau.

Ik heb 1 jaar ervaring en ik heb dus enige basiskennis van dit vakgebied.

We zijn op zoek naar AVG advies. Voor ons HRM systeem hebben we daar enige ervaring mee, maar wat we wel en niet kunnen delen met stakeholders niet.

Goed om te melden.

NewBees werkt met veel verschillende stakeholders. Deelnemers vertrouwen ons bijvoorbeeld met hun informatie en talent. Veel grote en kleine fondsen en overheden investeren in ons werk om dat talent de ruimte te geven zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt.
Om goed te organiseren welke informatie wel en niet gedeeld mag worden met welke partijen en welke uitzonderingen overheidsinstanties bijvoorbeeld genieten m.b.t. AVG, zoekt NewBees een AVG specialist. Wij willen namelijk de privacy van onze deelnemers maximaal beschermen.

De privacy van onze deelnemers is voor ons ontzettend belangrijk. Echter, stakeholders die investeren willen resultaten terug zien. Wat kunnen we wel en niet delen?

Nicky Kreté
Nicky Kreté

Meer weten?

NewBees
Chris Lebeaustraat 4
1062DC Amsterdam
NewBees
Nicky Kreté
Nicky Kreté

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Hiervoor hebben we een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. Op deze manier combineren we slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn. Persoonlijk én praktisch. Zo brengen we dagelijks mensen samen, met de toewijding en inzet van ons divers netwerk.

Waar ze trots op zijn

  • Wij hebben een heel leuk en divers team (we werken in teams die voor 50% uit nieuwkomers bestaan) en hebben het altijd heel gezellig;
  • Wij meten onze impact en voegen EUR10k waarde toe voor elke deelnemer die ons traineeship doet;
  • Wij hebben een innovatief online platform dat ons helpt matches te maken;
  • Wij werken op 8 plekken door heel Nederland.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor NewBees
Deel op Linkedin