6473610e-210b-4097-8604-b744e3588e8f

Digital Projectmanager

Organisatie in het kort

Metropole Orkest

We zijn hét leading orkest voor niet-klassiek muziek, we vernieuwen en verbinden muzikale genres en brengen diverse publieksgroepen samen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

20-36 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Jij draagt bij aan betere zichtbaarheid van dit unieke orkest, zodat we in de toekomst nog meer impactvolle optredens kunnen doen voor een nog diverser publiek.

Philine Hofman

Philine Hofman

Metropole Orkest

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Onze website is tien jaar oud en hard toe aan vernieuwing. We zoeken jouw hulp om ons te helpen bij dit project wegens gebrek aan gespecialiseerde kennis in onze organisatie. We willen onze website beter inzetten bij het uitdragen van het orkest en het bereiken van onze doelgroepen. Welke rol zou de website daarin kunnen spelen? We hopen met jou te kunnen sparren om onze doelen te vertalen naar een vernieuwde website.

Hier zijn we naar op zoek

  • Ondersteuning en advies bij het in goede banen leiden van het lanceren of verbeteren van onze website.
  • Hulp bij het bepalen van uitgangspunten, functionaliteiten, look & feel etc van de vernieuwde website en hulp bij het opstellen van een goede briefing
  • Inzicht in de customer journey van de bezoekers aan onze huidige website: waar zijn ze naar op zoek, wat verwachten ze, welke info zoeken ze, wat missen ze?
  • Het formuleren van een projectplan (planning, samenwerkingsvorm, deadlines).
  • Kan helpen met het opzetten (van kick-off tot livegang).

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Digital projectmanager of product owner, die ons kan helpen in de procesbegeleiding bij het lanceren of updaten van onze website. Benodigd: ervaring met het opleveren van digitale producten van kick-off tot live-gang.

🗺 Project Management
🤝 Producer / Project Assist

Dit hebben we al in huis

  • Alle teamleden die nodig zijn om het project te realiseren.
  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).

Metropole Orkest
Metropole Orkest

De missie van Metropole Orkest.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Hilversum

Het samen genieten van muziek brengt mensen dichter bij elkaar. Onze muziek reflecteert op de wereld om ons heen, we omarmen de diversiteit aan muziekculturen, overstijgen grenzen en brengen werelden samen door mensen in alle hoeken van de maatschappij te inspireren en in vervoering te brengen met de mooiste muziek. Met als leitmotif vernieuwing en doorontwikkeling van orkestrale muziek..

Lees meer