Foto - Vrijwilliger(Tijdelijk)
46fea1e6-5f05-42ec-afbb-2c672b266131
🌱 Ik wil helpen

Duurzaamheid Fotoshoot

Project details

💒 KRNWTR+

🛠️ Foto

⏱️ 8-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

KRNWTR+ is het duurzame alternatief voor verpakt flessenwater. Wij maken unieke watertappunten, waaruit je gefilterd en bruisend water kunt tappen. Stop flessenwater, drink KRNWTR+ en draag eenvoudig bij aan een frissere wereld.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Innovatie

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Start: Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

🌱 Ik wil helpen
Met mooie foto's rondom het thema duurzaamheid, kunnen we mensen overtuigen om te stoppen single-use plastic en daarmee komt er 100 KG minder plastic in zee!
Tom Niekamp
Geschreven door Tom Niekamp van KRNWTR+

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze beeldbank is niet groot en zelf hebben we niet de apparatuur of skills om dit te vergroten ;). We hebben inspirerende foto's nodig voor onze website en social media uitingen rondom het thema duurzaamheid / plastic en van onze watertappunten. Schiet jij de mooiste plaatjes? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van onze watertappunten/thema van single-use verspilling, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
Tom Niekamp
Tom Niekamp
KRNWTR+
KRNWTR+

De missie van KRNWTR+.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Onze missie: de verpakking & transport van wegwerpflessen stoppen! Want zeg nou zelf, ergens ver weg water in plastic flessen doen, het in een vrachtwagen hier naartoe vervoeren om vervolgens met een berg plastic over te blijven is toch raar? KRNWTR+ lost het op met een even oer-Hollandse als heerlijke oplossing: puur, gefilterd en bruisend Nederlands water uit duurzame Dutch design tappunten. Waar je ook een smaakje aan toe kan voegen. Dat scheelt geld & gedoe en een hoop afval & CO2.

Lees meer

Professionals over KRNWTR+

Sven 👐 Facebook Ads Campagne

Sven
Het was fijn samenwerken met KRNWTR+, omdat het leuke meetings waren en we samen goed over het online advertising stuk hebben kunnen sparren.

Rutger 👐 Social Ads campagne inrichten

Rutger
Het was leuk om samen te werken met deze partij!