271256366 401741695041089 6121189049186160687 N

Fotoshoot met power

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

ImPOWER helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen (empowerment) en brengt mensen en bedrijven bij elkaar. Wij geloven in de kracht van het individu en dat zijn of haar ervaringen een anderen kan helpen. We empower people to empower people!

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Educatie

Project details

💒 Impower Social Impact Company

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Wij geloven in de kracht van het eigen verhaal. Met jouw sprekende foto's worden deze verhalen nog krachtiger!
Arjan te Wierik
Geschreven door Arjan te Wierik van Impower Social Impact Company

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Voor onze communicatie en voor de website willen we professionele en aansprekende foto's laten maken. Op dit moment maken we gebruik van foto's die we zelf hebben gemaakt, vaak met mobiele telefoons. Dit geeft vaak niet goed weer wat we willen uitstralen: samenwerking, coaching, peer to peer. We hopen dat jij ons kan helpen om onze missie (we empower people to empower people) in foto's te vangen.

Wat hebben we nodig?

  • Professionele foto's van oa. activiteiten, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen & coaches. Die we kunnen gebruiken voor externe communicatie.
  • Tijdstip en locatie fotoshoot is in overleg.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: onze locatie Amsterdam en/of Rotterdam.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Datum in overleg.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Impower Social Impact Company
Impower Social Impact Company

De missie van Impower Social Impact Company.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Barsingerhorn

We empower people to empower people! ImPOWER is sociale onderneming die projecten uitvoert die gebaseerd zijn op de principes van peer-educatie. Ervaringsdeskundigen coachen peers op persoonlijk leiderschap en relevante vaardigheden. Deze coaches zijn personen die dezelfde taal spreken en de leefwereld van de deelnemer/klant (her)kennen en kunnen daardoor op een andere, vaak effectievere wijze contact maken met groepen. Hierdoor klimmen steeds meer mensen op eigen kracht uit de probleemsituatie waar zij - vaak mede door het eigen gedrag - in gevangen zaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langdurige werkloosheid, overgewicht, ongezonde leefstijl, schulden, criminaliteit en (energie) armoede.

Lees meer