HospitaalBroeders-photo

Campagne design uitwerking

Project details

💒 HospitaalBroeders

🛠️ Grafisch design

⏱️ 10-20 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Enkel vanuit huis

Organisatie in het kort

In Afrika heeft niet iedereen toegang tot gezondheidszorg. Wij zorgen voor hen!

 • Ontwikkelingshulp

Profiel vrijwilliger

Een ontwerper die kan helpen om grafische uitingen te maken voor een campagne die we gaan lanceren. Denk aan social media posts of print uitingen.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw professionele bijdrage kunnen wij onze toffe campagne groots uitzetten waardoor we meer naamsbekendheid krijgen en nog meer voor mensen kunnen betekenen!
Geschreven door Aukje Bovend'eerdt van HospitaalBroeders

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn nog redelijk onbekend en we willen graag zichtbaarheid onder het Nederlandse publiek. We hebben een tof campagne concept en nu willen we dit graag uitgewerkt hebben in diverse advertenties. Ben jij de grafisch designer die accuraat advertenties in verschillende formaten kan maken? Dan ontvangen we je met open armen!

Wat hebben we nodig?

 • Uitgewerkte designs (voor bijvoorbeeld een printuiting en een Social Media post) die klaar zijn voor gebruik.

Wat hebben we al?

 • Budgettering.
 • Huisstijl document (logo, kleuren en lettertypes).
 • Contacten voor realisatie van campagne (Bv: drukker).
 • Het concept in PDF.
 • Professionele foto's.
HospitaalBroeders
HospitaalBroeders
Nieuwendammerdijk 530-A
1023 BX Amsterdam
HospitaalBroeders
Aukje Bovend'eerdt
Aukje Bovend'eerdt

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

In Afrika zijn er mensen die geen toegang tot gezondheidszorg hebben of worden mensen gemarginaliseerd vanwege een beperking of vanwege hun ouderdom. HospitaalBroeders geeft zorg aan de meest kwetsbare groepen in Afrika en zorgt ervoor dat mensen de hoogste kwaliteit zorg, scholing of hulp krijgen in overeenstemming met hun behoeften.

Waar ze trots op zijn

 • Onze 19 ziekenhuizen in Afrika helpen jaarlijks zo'n 300.000 patiënten.
 • Vijf van onze 19 ziekenhuizen zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg, een onderbelicht gebied in Afrika.
 • Vanuit de ziekenhuizen reizen medische teams naar afgelegen gebieden om zorg te verlenen. Dat zijn onze Outreach teams. Daarnaast geven ze voorlichting en organiseren ze bewustwordingscampagnes. Dankzij één ziekenhuis krijgt zo een hele regio de meest noodzakelijke medische zorg.
 • In Afrika is er niet voor iedereen hulp. Sommige mensen vallen buiten de boot. Wij zorgen voor hen! Zo hebben we projecten voor ouderen, straatkinderen en kinderen met een beperking.
 • Onderwijs zorgt voor vooruitgang. Daarom bouwen we eigen scholen. In Malawi en Zambia hebben we een school voor speciaal onderwijs. En in Malawi krijgen kansarme jongeren een beroepsopleiding. Ook leiden we in Sierra Leone en in Malawi zorgprofessionals op.
 • We staan dagelijks in contact met onze mensen in Afrika, waardoor we direct actie kunnen ondernemen. Zo konden we snel een noodkliniek opzetten voor de bevolking die lijdt onder de gevolgen van de burgeroorlog in Kameroen.

Professionals over HospitaalBroeders

Rik 👐 Call: Communicatie specialist

Rik
Het is fijn om via de Nieuwe Gevers heel gericht aan de slag te kunnen voor goede doelen. Ik vond dat hospitaal broeders heel open en professioneel werkt. Zeker een aanrader.