98b5614f-0471-4d89-ad56-c7c059ad29cf

Hulp bij schrijven vacatureteksten

Profiel vrijwilliger

Een HR-professional of copywriter, die goed en aansprekende vacatureteksten kan maken die vrijwilligers aanspreken. Benodigd: ervaring met het schrijven van vacatureteksten en/of werving

Ervaring met:

  • HR

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

  • Educatie
  • Sport en recreatie
  • Armoede

Project details

💒 Hockey Dreams Foundation

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Om onze impact te vergroten, zoeken we vrijwilligers die zich voor meer dan een jaar willen verbinden. Niet eenvoudig, maar met jouw wervende teksten, kunnen we meer mensen enthousiasmeren.
Merel van Amerongen
Geschreven door Merel van Amerongen van Hockey Dreams Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Voor ons vrijwilligersteam in Nederland is op verschillende vlakken versterking zeer welkom - te beginnen met vacatures om dit kenbaar te maken. Weet jij de juiste vragen te stellen en het idee dat in ons hoofd zit concreet te verwoorden? Weet je wervende teksten op te stellen met balans tussen de diverse taken binnen een functie, een level van professionaliteit en vrijwillige commitment?

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het schrijven van een aantal vacatureteksten voor vrijwilligers.
  • Tips en tricks hoe je een goede vacaturetekst schrijft (hoe spreken we de juiste mensen aan en wat maakt het aantrekkelijk).
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Eerdere vacatureteksten voor vrijwilligers
  • Website, nieuwsbrief en social kanalen

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

Christiaan
De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!