6881ab0e-3ddc-4f37-8867-d7f172a985a2

Google Analytics 4 set-up en dashboard

Profiel vrijwilliger

Een online marketeer die onze Google Analytics kan inrichten. Benodigd: kennis van online marketing en data systemen en ervaring met Google Analytics en Tag Manager.

Ervaring met:

 • Google Analytics

Organisatie in het kort

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Samen sporten, spelen en leren. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

 • Educatie
 • Sport en recreatie
 • Armoede

Project details

💒 Hockey Dreams Foundation

⏱️ 4-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Met jouw hulp valt er geen gat in onze analyses en kunnen we de juiste conclusies trekken, zodat wij ons nog beter kunnen inzetten voor de ontwikkeling van jongeren in Afrika.
Merel van Amerongen
Geschreven door Merel van Amerongen van Hockey Dreams Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Google Analytics gaat op de schop en de nieuwe hebben we geïnstalleerd - voor zover dat lukte. Het instellen van gebeurtenissen (zoals clicks) en conversies (zoals een donatie afronden) binnen Google Tag Manager is helemaal anders. We kunnen dus hulp gebruiken bij het juist instellen.

Wat hebben we nodig?

 • Hulp bij het instellen van Google Analytics, zodat bezoekers en hun gedrag in kaart gebracht worden (voor bijvoorbeeld de website, blog en/of social media).
 • Koppelingen maken met Google Search Console en Google Ads
 • Alle relevante events en conversies instellen en deze in custom rapportages binnen GA4 weergeven.
 • De inzichten vertalen naar een (simpele) Google Data Studio dashboard
 • Andere adviezen die jij als expert kan meebrengen :)

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Er is mogelijkheid om onze webbeheerder kleine werkzaamheden te laten uitvoeren (zoals Google Analytics en Tag Manager installeren).
 • Onze website.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Hockey Dreams Foundation
Hockey Dreams Foundation

De missie van Hockey Dreams Foundation.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Hockey Dreams Foundation steunt jongeren in Afrika bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs, persoonlijk ontwikkeling en sociaal maatschappelijke thema's staan centraal. Coaches doen kennis en ervaring op, en bereiken tegelijkertijd honderden kinderen. Samen sporten, spelen en leren. Een positieve omgeving om je dromen te realiseren.

Lees meer

Professionals over Hockey Dreams Foundation

Christiaan 👐 Call: Wordpress Webdesigner

Christiaan
De samenwerking met Merel van de Hockey Dreams Foundation was fijn, we konden snel schakelen voor een afspraak. Ze had de benodigde gegevens opgestuurd waardoor ik mij kon voorbereiden op onze meeting, waardoor we efficient samen konden werken. De acties die uit dit project kwamen hadden we goed verdeeld en communicatie verliep vlekkeloos!