5a568d60-ef7e-4c06-ac8a-0c06badfc207

Fotoshoot op locatie

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

 • Foto

Organisatie in het kort

Stichting Herenboeren is een groeiende burgerbeweging die aantoont dat de productie van ons dagelijks voedsel anders, beter en bovenal duurzamer kan. Leden runnen samen hun Herenboerderij en nemen regie in handen over hun eigen voedsel.

 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Dierenwelzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Herenboeren NL

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Met het nieuwe beeldmateriaal geven we een update over waar onze beweging op dit moment staat, wat er in korte tijd al bereikt is. Laten we zien hoe mooie ons nieuwe voedselsysteem is!
Zaza Versteeg
Geschreven door Zaza Versteeg van Herenboeren NL

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben beeldmateriaal nodig dat onze visie vertaald naar sfeerbeelden. We willen graag in beeld brengen dat we als burgerinitiatief meehelpen de transitie in de landbouw in gang te zetten. Professionele foto's die we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print uitingen. Met 20 boeren en 10.000 aangesloten leden, 14 prachtige boerderijen met dieren, fruitbomen en veel verschillende gewassen, is er genoeg om te fotografen. Heb jij je camera al gepakt?

Wat hebben we nodig?

 • Beeldmateriaal van de boerderijen: landerijen ook bovenaf.
 • Beeldmateriaal van mensen: boeren, medewerkers en leden tijdens activiteiten (werken op de boerderij, uitgifte, sociale activiteiten)
 • Beeldmateriaal van de dieren; runderen, varkens, kippen, eenden, maar ook overige biodiversiteit als vogels, vlinders etc.
 • Beeldmateriaal van gewassen; op het land, fruitbomen, tijdens zaaien, oogsten en uitgifte.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
 • 20 boeren en 10.000 aangesloten leden, genoeg mensen om in beeld te brengen.
 • Wekelijkse activiteiten op de boerderijen die in beeld gebracht kunnen worden.
 • 14 prachtige boerderijen door heel Nederland met dieren (runderen, varkens, kippen), fruitbomen en veel verschillende gewassen (60 verschillende soorten gewassen per boerderij)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Herenboeren NL
Herenboeren NL

De missie van Herenboeren NL.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Heerhugowaard

Elke week verse groenten van het seizoen, lekker fruit, eitjes en (voor wie wil) heerlijk vlees en lekkere vleeswaren. En dat ‘gewoon’ van je éigen boerderij, verzorgd door je éigen boer. Herenboeren weten dat het kan, en hoe het voelt. Herenboeren zijn burgers die gedeeld hun eigen boerderij runnen; samen duurzaam produceren en consumeren. Stichting Herenboeren helpt hen bij de ontwikkeling van deze kleinschalige gemengde boerderijen die duurzaam, gezond en smakelijk eten produceren en verloren voedselvaardigheden herstellen. Wij bieden ondersteuning en vergaren en ontsluiten van kennis voor de verdere ontwikkeling van Herenboerderijen in Nederland. Wij laten zien dat produceren van ons dagelijks voedsel anders, beter en duurzamer kan. Samen gaan we ervoor zorgen dat we met 700.000 hectare alle Nederlanders dichtbij van eerlijk en goed voedsel kunnen voorzien!

Lees meer