Online marketing - Vrijwilliger(Tijdelijk)
Jan Canty Ps8ffpzgjxm Unsplash

Online KPI's bepalen en meetbaar maken

Project details

💒 Goede Doelen Advies

🛠️ Online marketing

⏱️ 8-20 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Goede Doelen Advies biedt een vindplaats voor goede doelen die op zoek zijn naar advies, informatie of opleidingen waarmee zij als organisatie kunnen groeien en verbeteren.

  • Welzijn
  • Armoede
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Online marketeer die kan helpen met het bepalen van de belangrijkste online doelen en deze meetbaar maken. Kennis benodigd van: Google Analytics en Tag Manager.

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Meer inzicht in gebruik en effectiviteit geeft ons de mogelijkheid om aanpassingen en verbeteringen door te voeren, waardoor we nog meer goede doelen kunnen helpen!
Deny de Jong
Geschreven door Deny de Jong van Goede Doelen Advies

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze website/portal bestaat nu bijna twee jaar. We willen meer weten over het gebruik voor nu en voor in de toekomst. Door betere instellingen van data-analyse en mogelijk toevoegen van tools die ons helpen bij het vaststellen wat er gebeurt bij en na de matching van vraag en aanbod, kunnen we de effectiviteit versterken. Maar hoe, dat is voor ons een vraag en voor jou een weet. Help je ons ermee?

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het bepalen van onze belangrijkste inzichten.
  • KPI’s (Key Performance Indicators) een stap verder brengen/aanscherpen.
  • Hulp bij het instellen van Google Tag Manager en het meetbaar maken van deze doelen in Google Analytics via Tag Manager.

Wat hebben we al?

  • Google Analytics.
  • Contactpersoon die de website onderhoudt.
  • Doelgroepomschrijving.
Goede Doelen Advies
Goede Doelen Advies

De missie van Goede Doelen Advies.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Castricum

In Nederland is er veel aanbod van adviseurs, opleidingen en ander capacity building voor maatschappelijke initiatieven, maar dit aanbod was tot nu toe moeilijk vindbaar en inzichtelijk. Dit aanbod werd minimaal gedeeld tussen vermogensfondsen en gemeentes. Wij vinden dat deze info voor alle maatschappelijke initiatieven zichtbaar moet zijn, zodat iedere organisatie groeit en verbetert (samen voor meer impact ;)). Daarom is onze website het leven in geroepen. Wij zijn de vindplek met aanbod van adviseurs, cursussen, opleidingen en verwijsplatforms, voor maatschappelijke organisaties.

Lees meer