Pexels International Fund For Animal Welfare 5487075
🌱 Ik wil helpen

Sales coach & ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Business strateeg of developer met ervaring binnen Business development & sales en ons advies kan geven over bepaalde sales gerelateerde thema's. Pre: hands-on ondersteuning in het benaderen van partijen (in overleg).

Ervaring met:

  • Business development

Organisatie in het kort

Als spreker zet Giel Boes zich in om mensen te inspireren de beste versie van zichzelf te worden. Met de opbrengsten wilt hij extra impact maken met Stichting Boes Bos, door meer bomen te planten én te beschermen.

  • Educatie
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Welzijn

Project details

💒 Giel Boes

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Dankzij jouw sales hulp kunnen we duizenden mensen inspireren om bomen te planten en door de bomen het bos weer te zien!
Giel Boes
Geschreven door Giel Boes van Giel Boes

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Als spreker wil ik mijn activiteiten gaan uitbreiden, zodat we zoveel mogelijk mensen inspireren om meer bomen te planten en zich persoonlijk te ontwikkelen. We zoeken hulp bij de verkoop van inspiratiesessies (als spreker) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het werven van fondsen. Jouw Business advies is enorm waardevol om ons verder te helpen.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Giel Boes
Giel Boes

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Giel Boes
Giel Boes

De missie van Giel Boes.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍EINDHOVEN

Tijdens zijn enthousiaste inspiratiesessies en masterclasses inspireert Giel Boes anderen met passie om ook meer voldoening uit het leven én werk te halen. Met zijn verhaal ‘Haal alles uit je dag!’ daagt hij deelnemers op leuke wijze uit om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doet Giel middels een dagelijkse kick-start met kick-ass doelen. Met de juiste kennis en tools kan dit gewoon en is leuk ook nog!

Samen met ANBI Stichting Boes Bos is het Giel’s missie om één boom per Nederlander te planten én te beschermen. Zo kunnen we elkaar en onze aarde gezond houden voor onszelf en onze (klein)kinderen. Zij steunen hiermee bewustwordingscampagnes en projecten van onder meer Trees for All, Stichting Oasebos, WeForest en Voedselbosbouw Nederland.

Lees meer