7b521e91-40f3-49ce-b3ab-abd3105e9fbe (1)
🌱 Ik wil helpen

Flexibele Design ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Grafisch Designer die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

Ervaring met:

 • Grafisch design

Organisatie in het kort

Als spreker zet Giel Boes zich in om mensen te inspireren de beste versie van zichzelf te worden. Met de opbrengsten wilt hij extra impact maken met Stichting Boes Bos, door meer bomen te planten én te beschermen.

 • Educatie
 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Welzijn

Project details

💒 Giel Boes

⏱️ 25-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Ben je creatief, gemotiveerd en kan je niet alleen binnen een bestaande huisstijl werken maar ook meedenken over en ontwerpen van vernieuwende social media content? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ingrid de Lugt
Geschreven door Ingrid de Lugt van Giel Boes

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze stichting groeit en wij (en de bomen) hebben extra vormgeef-talent nodig! Werk je goed zelfstandig maar vind je het ook prettig om onderdeel te zijn van een team? En wil je onze senior vormgever ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
 • Hulp bij het maken van verschillende visual assets voor online/offline gebruik, zoals: flyer, uitnodiging, banner, Social Media post etc.
 • Sparren over de creatieve invulling van de visual assets.
 • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
 • Richtlijnen en eventuele content voor de visual assets.
 • Een Huisstijldocument.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
Ingrid de Lugt
Ingrid de Lugt Art direction & Social Media Strategy

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Giel Boes
Giel Boes

De missie van Giel Boes.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍EINDHOVEN

Tijdens zijn enthousiaste inspiratiesessies en masterclasses inspireert Giel Boes anderen met passie om ook meer voldoening uit het leven én werk te halen. Met zijn verhaal ‘Haal alles uit je dag!’ daagt hij deelnemers op leuke wijze uit om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doet Giel middels een dagelijkse kick-start met kick-ass doelen. Met de juiste kennis en tools kan dit gewoon en is leuk ook nog!

Samen met ANBI Stichting Boes Bos is het Giel’s missie om één boom per Nederlander te planten én te beschermen. Zo kunnen we elkaar en onze aarde gezond houden voor onszelf en onze (klein)kinderen. Zij steunen hiermee bewustwordingscampagnes en projecten van onder meer Trees for All, Stichting Oasebos, WeForest en Voedselbosbouw Nederland.

Lees meer