Video editor - Vrijwilliger (Tijdelijk)
23a822e2-acec-4ac3-bbed-4c37d80da125

Advies over video editing

Project details

💒 FAM!

🛠️ Video

⏱️ 1-4 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

💻 In een videocall of op locatie (geen voorkeur).

Organisatie in het kort

Limburg zonder genderkloof! Wij zetten ons in voor gelijke kansen voor iedereen in Limburg, met name voor vrouwen. Dat doen we door vrouwen hoger op de participatieladder te krijgen d.m.v. empowerment, economische zelfredzaamheid en zichtbaarheid.

  • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een videograaf/editor die zijn of haar kennis kan overbrengen over het vakgebied.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met de opgedane kennis kunnen wij zelf aan de slag met het editten van toffe korte video's, waardoor we meer vrouwen inspireren om in hun kracht te staan! #girlpower
Annick  Teeuwen
Geschreven door Annick Teeuwen van FAM!

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

We zijn zelf bezig met video-editting en begrijpen enigszins hoe we dit moeten doen. Al willen we dit graag naar een hoger niveau tillen om onze video's te verbeteren. Vooral het geluid is lastig heel goed te krijgen, zonder enige ruis erin. We denken dat het dus allemaal beter kan, maar missen de expertise hoe! Kun jij ons met jouw kennis verrijken?

De inhoud van de sessie.

  • Één tot twee sessies waarin we de volgende thema's kunnen bespreken: noise reductie, type overgangen, storyboard, script & cuts, kleurcorrecties, speciale effecten en exporteer mogelijkheden.
  • Tips & tricks voor het werken met een video programma.

  • Voorbeeld video: https://www.youtube.com/channel/UC50qn1TKM1Yba4b0KUIzFsA.
  • Je kan mij alvast een vraag stellen via de knop hieronder!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen Video

bell-toggle
FAM!
FAM!

De missie van FAM!.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Roermond

FAM! focust op het versterken van de sociale cohesie, door ons netwerkexpertise in te zetten om samen met andere organisatie op landelijk, provinciaal en lokaal niveau een samenleving te bewerkstelligen waaraan mensen, vrouwen en mannen volwaardig kunnen deelnemen, ongeacht hun verschillen of juist vanuit de kracht van deze verschillen; diversiteit brengt immers kwaliteit met zich mee. Wij schrikken niet van verschillen. We willen deze zichtbaar maken, benutten, het debat erover aangaan en bruggen slaan zodat de participatie van mensen, ongeacht man of vrouw, ongeacht etnische achtergrond, ongeacht opleidingsniveau, ongeacht jong of oud, ongeacht inkomensverschillen, groeit.

Lees meer