89a70c4f-9b8c-480b-aed4-80b28c3fdb95

Kennissessie SEO/SEA

Project details

💒 European Cultural Foundation

🛠️ Online marketing

⏱️ 1-4 uur in totaal

💻 In een videocall.

Organisatie in het kort

Wij promoten een Europees sentiment door culturele initiatieven te ontwikkelen en te ondersteunen waarmee we Europa kunnen delen, ervaren en voorstellen.

 • Kunst en cultuur

Profiel vrijwilliger

Een online marketeer die aantoonbare ervaring heeft met het betreffende vakgebied. Instaat zijn of haar kennis over te brengen in een workshop of presentatie vorm. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Wij ondersteunen mensen & initiatieven die ons Europa laten delen, ervaren en inbeelden.
Geschreven door Ashley Thompson van European Cultural Foundation

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Ik heb enige ervaring met SEO op websites voor het publiceren van artikelen en ads op Facebook. Echter wil ik dieper duiken in het starten met ads via Google (SEA), meer vindbaar worden in Google (SEO) en een uitleg over Google Grants. Het wordt een succes wanneer wij de tips/skills implementeren die we leren van deze kennisdeling en we resultaten zien als het gaat om meer volgers en nieuwe aanvragen over ECF buiten onze open calls.

De inhoud van de sessie.

 • Wat is SEO en wat is SEA?
 • Hoe word ik beter vindbaar in Google (SEO)?
 • Hoe start ik met advertenties via Google? (SEA)
 • Q&A over het vakgebied

 • Ik zou het fijn vinden om achteraf nog 30 minuten 1-op-1 te zitten voor eventuele vragen of opstarthulp.
European Cultural Foundation
European Cultural Foundation
Jan van Goyenkade 5
1075 HN Amsterdam
European Cultural Foundation
Ashley Thompson
Ashley ThompsonOnline Communications Coordinator

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Wij ondersteunen mensen & initiatieven die ons Europa laten delen, ervaren en inbeelden. De stichting heeft zich altijd gericht op programma's en beurzen die mobiliteit en de uitwisseling van ideeën, educatie door middel van cultuur en capaciteitsopbouw mogelijk maken.

Waar ze trots op zijn

 • Het Plan Europe 2000-project over 'de mens in de 21ste eeuw' resulteerde in de oprichting van onderzoeksinstituten op verschillende gebieden in heel Europa.
 • Samen met de Open Society Foundation hebben we het jongerenprogramma Art for Social Change opgezet in Zuidoost-Europa en de Baltische regio.
 • De snelle opkomst van nieuwe mediatechnologieën moedigde ons aan om LabsforCulture te starten.
 • Via Connected Action for the Commons, een netwerk- en actieonderzoeksprogramma, ontwikkelden we mogelijkheden voor Europeanen om onderzoek aan te vragen en subsidies te ontwikkelen.
 • In 2008 werd de ECF Princess Margriet Award gelanceerd om schitterende voorbeelden van cultuur als een kracht van positieve verandering onder de aandacht te brengen.