Zac Durant 6Hzpu9hyfg Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over PR

Profiel vrijwilliger

Een PR/ communicatie specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) PR thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met zaken als doelgroep & media, PR content, PR kalender en persbericht.

Ervaring met:

 • PR

Organisatie in het kort

Door het doorbreken van gendernormen dragen wij bij aan sociale veiligheid, mentaal welzijn en natuurlijk gendergelijkheid.

 • Mensenrechten
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Emancipator

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen wij een historisch moment in de Nederlandse emancipatiegeschiedenis optimaal gebruiken om ons verhaal te vertellen aan eenieder en onze missie in stroomversnelling brengen.
Joost Mallo
Geschreven door Joost Mallo van Emancipator

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij staan in de startblokken van onze PR-werkzaamheden en hebben in september een belangrijk moment waar wij graag zoveel mogelijk media-aandacht voor willen opwekken. Wij zouden graag meer inzicht krijgen in hoe wij als organisatie onze PR goed zouden kunnen inrichten en wat in PR quickwins zijn. We hopen daarom op jouw expertise!

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelgroep & media, PR content, PR kalender en persbericht.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.
 • Eén keer per maand een korte check-in voor inhoudelijke feedback op documenten en voortgang. (in overleg)

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een organisatie met een mooi verhaal.
 • Wij hebben expertise in huis rondom onze thematiek en begrijpen de complexiteit hiervan.
 • Wij hebben een verhaal waar iedereen profijt van kan hebben en waar wij echt impact mee maken op het leven van een ieder.
Joost Mallo
Joost Mallo

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Emancipator
Emancipator

De missie van Emancipator.

🕊Mensenrechten
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Emancipator streeft naar sociale rechtvaardigheid: een duurzame wereld waarin iedereen zich in veiligheid, vrijheid en gelijkwaardigheid kan ontplooien en ontwikkelen. Daarvoor is zowel mannen- als vrouwenemancipatie nodig. Met ons werk stimuleren wij zorgzame mannelijkheid en voorkomen wij gewelddadige mannelijkheid; dat is niet alleen goed voor niet-mannen, maar ook voor mannen zelf.

Lees meer