0623182c-a40d-4b3e-bec6-61ffa092fedd (1)

Custom Wordpress Thema maken

Profiel vrijwilliger

Een Wordpress developer die onze designs kan vertalen naar een Wordpress thema. Benodigd: ervaring met het implementeren van een Wordpress CMS.

Ervaring met:

 • Web Development
 • Webdesign
 • Wordpress Websites

Organisatie in het kort

We blinken uit in iedere zwemsport, op ieder niveau en dat doen we samen al 115 jaar.

 • Sport en recreatie
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 De Dolfijn

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met de nieuwe website, waar jij ons bij kan helpen, groeien we tot de grootste zwemvereniging, die op de toekomst is voorbereid!
Gabrielle Philipsen
Geschreven door Gabrielle Philipsen van De Dolfijn

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De Dolfijn is in 2019 begonnen met het bouwen van een toekomstbestendige vereniging. Een belangrijk onderdeel is de website, die we sinds februari bezig zijn met ''verbouwen''. We hebben na onderzoek gemerkt dat we een nieuwe (eigen) Wordpress website nodig hebben, die kan mee groeien met de vereniging en volledig aansluit op ons. Dit in onze eigen huisstijl met duidelijke informatie. Zelf hebben we niet genoeg kennis om dit te realiseren, ga jij ons helpen?

Wat hebben we nodig?

 • Een nieuwe look and feel van onze website op basis van onze schetsen en huisstijl geïmplementeerd in een Wordpress thema zodat wij de website zelf makkelijk kunnen bijwerken.
 • De website moet dienen als visitekaartje (ledewervend), zowel als voor de huidige leden bruikbaar en nuttig zijn.
 • In de nieuwe website moet onze omni-vereniging al haar afdelingen en informatie kwijt kunnen.
 • Uitleg/training over Wordpress zodat wij zelf de website kunnen vullen met content en vervolgens up-to-date kunnen houden.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • We hebben thema's bekeken en onze eigen gewenste situatie uitgedacht en op papier gezet (maar geen uitgewerkte responsive designs).
 • Beoogde doelgroep(en) die we willen bereiken met de website.
 • Webteam in de kinderschoenen, klaar voor actie.
 • Een website via AllUnited, maar die willen wij niet meenemen.
 • We hebben achtergrondonderzoeken gedaan (Interviews, enquetes uitgezet en specialisten gesproken).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Dolfijn
De Dolfijn

De missie van De Dolfijn.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Dolfijn is een Amsterdamse zwemvereniging met verschillende disciplines: leszwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en triathlon. Gezamenlijk zorgen we voor een sport veilige en gezellige omgeving met goede voorzieningen en professionele trainingen, waarin al onze leden met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in de top- als de breedtesport. Als lid van De Dolfijn dragen we allemaal een steentje bij; de vereniging dat zijn wij! We zijn trots op onze historie, ambitie, prestaties en vrijwilligers organisatie. Ons clubhuis is het middelpunt vanwaaruit alles vertrekt.

Lees meer

Professionals over De Dolfijn

Erleyne 👐 Copywriting webteksten

Erleyne
De Dolfijn heeft een duidelijke ambitie om te professionaliseren. Inspirerend om aan mee te werken. Het team is ook enthousiast en staat open om samen naar de beste oplossing te zoeken.

Marrit 👐 Communicatie coach

Marrit
Samen met De Dolfijn heb ik het communicatieplan opgezet voor hun zwemvereniging met als doel om meer vrijwilligers te activeren binnen de vereniging. Het afgelopen half jaar hebben we bijna iedere week een check-in gehad en uiteindelijk nog twee sessies met het Bestuur en de ambassadeurs binnen de vereniging, waarin we samen activatie ideeën hebben bedacht en een aantal ervan zelfs al tot uitvoering hebben gebracht. Het was een fijne samenwerking en de betrokkenheid spatte ervan af! Ik ben trots dat ik hieraan heb kunnen bijdragen!

Ena 👐 Huisstijl ontwerp & logo aanpassing

Ena
Heerlijke mensen om mee te werken! Altijd op tijd feedback geven en openstaan ​​voor nieuwe ideeën!

Ciska 👐 Handtekening in Google Workspace

Ciska
De communicatie verliep vlot en soepel. Leuke opdracht waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en De Dolfijn verder kon helpen met professionalisering van de vereniging.

Thomas 👐 Fotoshoot voor nieuwe banner

Thomas
Wat een droomteam! Van alle ruimte hebben om te sparren tot een waanzinnig eindresultaat! Gabrielle, Tom en iedereen van De Dolfijn die hielp, hartelijk dank voor de ontzettend leuke samenwerking!