Impact maken als web developer.

Vrijwilligerswerk, maar dan anders. Draag een steentje bij aan de missie van goede doelen. Help ze groeien met je expertise. 

Aanmelden

 

Doneer je web development vaardigheden... 

De Nieuwe Gevers is een collectief van professionals die hun expertises inzetten om goede doelen te helpen. Onder andere Front-enders, Back-enders, web designers en Wordpress experts dragen bij aan een betere wereld.

Flexibel vrijwilligerswerk.

Zo werkt het.

1. Meld je aan

Geef ons aan wie je bent, welke skills je graag wilt inzetten en waar je interesses liggen. Duurt niet lang. Beloofd.

2. Kies een project

Ontdek de soorten vrijwilligerswerk waar web developing skills gevraagd worden. Chat met organisaties en doe projecten die precies bij jou passen. 

3. Word gematcht

Is er een match? Dan stellen we jullie digitaal aan elkaar voor. Ready, set, go. 

Web developers projecten.

Wat voor vrijwilliger ben jij?

Deze gevers gingen je voor.

Waar wij het voor doen.

Roeland & Het Gehandicapte Kind

Roeland
Ik heb super fijn samengewerkt met de marketing afdeling en zo, voor mijn gevoel, ook echt kunnen helpen. Inmiddels steun ik ze ook nog op andere vlakken en ik hoop dit nog lang te mogen doen!

Ruben & Dierenambulance

RB
Ik was al een tijdje op zoek naar passend vrijwilligerswerk. Het projectmatige werkt echt perfect voor mij. Ik kies mijn eigen projecten wanneer ik de tijd heb. Toffe samenwerkingen!

Ook flexibel vrijwilligen?

 

Wat leuk vrijwilligerswerk je kan brengen. 

 

🙂 Iemand anders helpen laat je simpelweg goed voelen. 

🛠 Ontwikkel je expertise met nieuwe projecten.

🔥 Leer nieuwe mensen kennen en breid je netwerk uit. 

🤲 Wie goed doet, goed ontmoet. Free karma points.

🌍  Help mooie doelen als ALS, Aidsfonds, Trees for All & NL Cares.

Veelgestelde vragen.

Beantwoorden we met liefde.

Hoe werkt een project via De Nieuwe Gevers?

Wanneer je een mooi web development of ander project hebt gevonden kan je gemakkelijk inschrijven. Inschrijven duurt een paar minuutjes. Als er een match tussen jou en de organisatie is, start je project. Vanaf dit moment kan jij zelf invulling geven aan hoe je het project aanpakt. Wel hebben wij verschillende tools ontwikkelt om jou op weg te helpen mocht je dit nodig hebben (bijv. onze handige kick-off template). Ook mag je ons altijd een berichtje sturen. We helpen je graag. 

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij diverse initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde. Meer weten? Kijk hier even. 

Maakt het uit waar ik woon als ik vrijwilligerswerk als webdeveloper wil doen?

Doorgaans is vrijwilligen als via De Nieuwe Gevers flexibel, en kan het waar jij dat maar wilt. Of je in Bali woont, een hut op Ameland, of het centrum van Utrecht. Zolang communiceren mogelijk is, kan het allemaal. Een enkel project kan op locatie zijn, dit is dan aangegeven bij het project.

Hoe lang duurt een web development vrijwilligersproject?

Dat verschilt per project. De meeste projecten zullen tussen de 4 en 24 uur zijn. Flexibel en eenmalig. Maar zo zijn er bijvoorbeeld ook korte calls en kan je al met één uurtje impact maken. Zo zijn de projecten goed te combineren met je job of andere bezigheden. Kijk hier voor een overzicht van al onze projecten. 

Wie zijn De Nieuwe Gevers?

Goede vraag. Inmiddels hebben wij al meer dan 3000 mensen mogen aansluiten bij ons netwerk. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij precies doen.