Help goede doelen groeien met je skills.

Flexibel vrijwilligerswerk. Vanuit huis. 

Maak een account aan

 

Er is iets gaande...

De Nieuwe Gevers is een groeiende beweging van  sympathieke denkers, makers en doeners. Wij hebben een nieuwe mindset: skills geven aan het goede. 

Een goed doel helpen.

Strategie. Design. Marketing. Content. Social. & Meer!

1. Aanmelden

Laat ons weten wie je bent en welke skills je wilt inzetten om te helpen. Zo gebeurd. Beloofd.

2. Kies een project

Schrijf je in op een vrijwilligers project dat bij je past. Duurt een paar minuutjes.

3. Word gematched

Ideale match? Dan stellen we jullie digitaal aan elkaar voor. Het begin van iets moois!

Ontdek onze projecten

Weet van te voren hoeveel tijd je geeft.

Deze vakmensen gingen je voor.

Mooie samenwerkingen.

Ruben & Dierenambulance

RB
Ik was al een tijdje op zoek naar passend vrijwilligerswerk. Het projectmatige werkt echt perfect voor mij. Ik kies mijn eigen projecten wanneer ik de tijd heb. Toffe samenwerkingen!

Roemer & Defence for Children

4
Tirsa en Celine waren enthousiast over nieuwe ideeën, zorgden voor de juiste content en waren fijn om mee te werken en samen hebben we een mooie campagne kunnen neerzetten!

Hermen & Wedowe

HB
De samenwerking met Aiman van Wedowe was erg fijn! We zijn begonnen met een reeks strategische workshops. We hebben veel werk verzet, en daarnaast ook een erg fijne band opgebouwd waarbij we elkaar hebben geïnspireerd. Ons project is nu klaar, maar we blijven in contact!

Lena - Nieuwe Gever

Lena
“Het was heel mooi om dit te doen voor een goed doel in plaats van een groot bedrijf. Ze gaven ook inzichten die voor mij heel relevant zijn.”

Ook je steentje bijdragen?

Voordelen van flexibel vrijwilligerswerk.

 

🙂 Een bijdrage leveren aan de maatschappij. Voelt simpelweg goed.

🛠 Je skills toepassen op unieke strategie projecten.

🔥 Breid je netwerk uit, ontmoet mensen, probeer iets nieuws.

🤲 Wie goed doet, goed ontmoet.

🌍  Help de missies van mooie doelen als War Child, Stichting ALS, NL Cares & Aidsfonds.

Veelgestelde vragen.

Die beantwoorden we met liefde.

Hoe werkt een project via De Nieuwe Gevers?

Wanneer je een mooi project hebt gevonden wat bij je past kan je je gemakkelijk inschrijven. Inschrijven duurt een paar minuutjes. Als er een match tussen jou en de organisatie is start je project. Vanaf dit moment kan jij zelf invulling geven aan hoe je het project aanpakt. Wel hebben wij verschillende tools ontwikkelt om jou op weg te helpen mocht je dit nodig hebben (bijv. onze handige kick-off template). Ook mag je ons altijd een berichtje sturen. We helpen graag. 

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij diverse initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij diverse initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.

Hoe lang duurt een project?

Dat verschilt per project. Elk project heeft een uren indicatie. Zo zijn er bijvoorbeeld ook korte calls en kan je al met één uurtje impact maken. Ook hebben we grotere projecten, waar je daadwerkelijk gaat samenwerken met een goed doel. Alle projecten zijn eenmalig en flexibel in te richten. Zo zijn de projecten goed te combineren met je job of andere bezigheden. Kijk hier voor een overzicht van al onze projecten. 

Wie zijn De Nieuwe Gevers?

Goede vraag. Inmiddels hebben wij al meer dan 3000 mensen mogen aansluiten bij ons netwerk. Van strategen tot designers. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij precies doen.