Word onderdeel van een netwerk van 7.800+ professionals en help maatschappelijke organisaties verder met jouw expertise.

Maak een account aan en zie direct welke projecten bij jou passen.

💌 Begin met het doorgeven van je e-mail!

De juiste woorden kunnen de wereld veranderen. 🌍

Dit is dan ook de reden dat veel maatschappelijke organisaties op zoek zijn naar hulp binnen jouw vakgebied. Inmiddels zijn er al meer dan 3.000 communicatieprofessionals & copywriters die met behulp van ons platform hun bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit is waarom zij dat doen:

De kans om jezelf te ontwikkelen.

Door middel van een skill-based vrijwilligersproject kan je jouw zakelijke portfolio uitbreiden, kennis verbreden en netwerk vergroten. 

Passend binnen jouw agenda.

Een divers aanbod van projecten. Van korte projecten tot interim rollen. Door het diverse aanbod is er sneller een project wat binnen jouw drukke schema past.

De kracht van samenwerking.

Je wordt onderdeel van ons snelgroeiende netwerk bestaande uit professionals met verschillende expertises en meer dan 200 maatschappelijke organisaties. 

Zo werkt skill-based vrijwilligerswerk.

1. Meld je aan

Laat middels een paar korte vragen weten wie je bent en met welke expertise je organisaties wilt helpen. 

2. Kies een project

Ontdek al onze goede doelen projecten en doe vrijwilligerswerk wat bij je past.

3. Word gematcht

Indien de organisatie potentie voor een samenwerking ziet, worden jullie door ons aan elkaar gematcht. Het project kan dan van start gaan!

Uitgelichte projecten.

Deze vrijwilligers gingen je voor.

Zijn we trots op.

Karlijn & Stichting Onbeperkt Genieten

KB
Het was erg fijn samenwerken met Iris van Stichting Onbeperkt Genieten. Ze is ontzettend bevlogen en gepassioneerd in haar werk voor deze bijzondere stichting. De creatieve ideeën waren er al, maar het was leuk om die ideeën richting te geven en aan te vullen vanuit het communicatie- en contentvak.

Yannick & NatuurWijs

8
Het was fijn samenwerken met Natuurwijs. Communicatie voorafgaand aan de training was goed, en de aanwezigen waren erg enthousiast en luisterde aandachtig naar het hele verhaal. De verwachtingen zijn vanuit beide kanten nagekomen, wat heeft gezorgd voor een prettige ervaring!

Een communicatie project uitgelicht. 🌱

Tamara hielp Stichting ALS Nederland met het maken van een toolkit met alle tekstuele benodigdheden voor campagnes. Zo kunnen nog meer mensen de organisatie supporten!

Benieuwd naar de ervaring van Tamara? Lees hier meer. 

Ook je communicatie expertise bijdragen?

 

Waarom skill-based vrijwilligerswerk waardevol is.

☑️ Een goed gevoel. 

☑️ Ontwikkelen binnen je vakgebied.

☑️ Het vergroten van je netwerk.

☑️ Leer bijzondere organisaties en vrijwilligers kennen.

☑️ Werk samen met goede doelen als ALS, Aidsfonds, Trees for All & NL Cares.

 

Veelgestelde vragen van vrijwilligers.

Beantwoorden we met liefde.

Wat is De Nieuwe Gevers

In het kort: Een platform voor skill-based vrijwilligerswerk

Wat langer: Als sociale onderneming koppelen wij professionals die hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld, aan goede doelen die op zoek zijn naar extra kennis & kunde. Samen krijgen we immers meer voor elkaar. Ons team helpt meer dan 161 goede doelen met het achterhalen van hun behoeftes, het omschrijven van hun vraagstukken en het plaatsen van projecten. Vervolgens gaan we op zoek naar professionals, in zowel ons huidige netwerk als daarbuiten, met de juiste skills om de organisaties verder te kunnen helpen. 

Meer weten? Check hier de over ons pagina. 

🔍 Hoe vind ik een project dat bij mij past?

Dat kan op verschillende manieren:

 • Bekijk alle projecten via dit overzicht en filter ze vervolgens op basis van jouw skills & interessegebieden. We zoeken meer dan 26 verschillende skills, dus grote kans dat die van jou er tussen zit!
 • Maak via deze link een account aan en krijg op basis van jouw voorkeuren aanbevolen projecten te zien.
 • Meld je aan voor onze project activaties en ontvang de nieuwste projecten in je mailbox. Let op, hier heb je vooralsnog een account voor nodig.
 • Volg ons via Instagram & LinkedIn voor de laatste nieuwtjes en projecten.
 • Voor extra hulp kan je mailen naar may@denieuwegevers.nl

✏️  Hoe ziet het inschrijfproces eruit?

 1. Klik op de ‘ik wil helpen’ knop om je in te schrijven op een project. Kan niet missen. Meer info nodig? Contacteer de organisatie via de ‘stel een vraag’ feature.
 2. We vragen naar je motivatie en ervaring. Zo kan de organisatie goed inschatten of er een match met jouw profiel is.
 3. De organisatie bekijkt vervolgens je inschrijving en besluit of ze samen met jou aan de slag willen gaan.
 4. Is dit het geval? Dan is er een match💛 ! We stellen jullie per mail aan elkaar voor, wisselen contactgegevens uit en geven tips mee voor een vliegende start. 🚀

P.S. Niet onbelangrijk. Om aan de slag te kunnen gaan met een project heb je een account nodig. Gelukkig kan je dat via deze link regelen. Geheel vrijblijvend. Zo gepiept.

P.P.S.S. Soms schrijven meerdere professionals zich in en kiest de organisatie toch voor een andere kandidaat. Niet getreurd, we helpen je graag bij het zoeken van een ander tof project. Er zijn altijd maatschappelijke organisaties die jouw hulp hard nodig hebben.

🗓  Hoelang, waar en wanneer werk ik aan een project?

 • Wij geven voor elk project een tijdsindicatie op basis van de gevraagde skill en het type vraagstuk. Dit is dus echt een inschatting, want de afspraken die jij met een organisatie maakt kunnen er natuurlijk voor zorgen dat een project korter of langer duurt.
 • We proberen zoveel mogelijk verschillende soorten vraagstukken te verzamelen zodat er altijd een project is wat binnen jouw planning past. Soms zijn organisaties zelfs al met één belletje geholpen, dus ook tijdens de wandeling in je pauze kan je impact maken. Zet die stappenteller maar aan.
 • Bij elk project staat aangegeven of je vanuit huis of locatie werkt. In de meeste gevallen zijn beide opties mogelijk.
 • Heb je tijd voor een project? Zet via jouw account je vrijwilligersstatus op beschikbaar! Zo weten we dat je klaar bent om te vlammen🔥

🧐  Kan ik het combineren met mijn reguliere werk?

Veel van onze professionals combineren de vrijwilligersprojecten met hun vaste baan of andere werkzaamheden. Onze organisaties zijn zich hier bewust van dus no stress. Overleg even met elkaar wat in jouw agenda past.

🤝 Hoe ziet de samenwerking met het goede doel eruit?

Simpel: dat bepalen jullie samen. Na de match raden we aan om een kick-off in te plannen waar jullie afspraak maken over de deliverables, de planning en de verwachtingen.  Nieuwsgierig naar de ervaring van andere professionals? Lees hier het verhaal van Tamara of laat je inspireren door het verhaal van Greenside.