Maak impact als foto of videograaf.

Help goede doelen en maak impact met je skills. Flexibele Vrijwilligerswerk projecten, zonder lange commitment. 

Aanmelden

Doneer je visuele skills... 

De Nieuwe Gevers is een groep professionals die met hun skills goede doelen helpen hun missie waar te maken. Fotografen, Videografen, Filmmakers, Content Creators, Producers, Editors en andere beeldmakers zetten hun skills in om impact te maken met waar zij het beste in zijn.

Vrijwilligers organisaties

Flexibel vrijwilligerswerk als content maker.

Hoe werkt het?

1. Meld je aan

Laat ons weten wie je bent en welke skills je wilt inzetten voor vrijwilligerswerk. Zo gefixed. Beloofd.

2. Kies een project

Ontdek al onze foto en video projecten. Kies een leuk vrijwilligers project uit wat matched met je interesses en skills. Schrijf je direct in of chat eerst met goede doelen. 

3. Word gematcht

Ben jij de perfecte match, dan stellen we jullie digitaal aan elkaar voor. Start makkelijk en snel met een mooi project.

Foto en video projecten.
Vrijwilligersprojecten in beeld.

Deze vakgenoten gingen je voor.

Zijn we trots op.

Reggy & Sympany

9
Sympany was op zoek naar nieuwe beelden om het verhaal van het proces verder te kunnen ondersteunen. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor ik mijn werk goed kon uitvoeren. Fijne samenwerking en ik hoop dat ze geholpen zijn met de beelden die ik voor ze heb gemaakt!

Ruben & Jeugdeducatiefonds

RB
Ik heb veel geleerd van de aanpak van het Jeugdeducatiefonds en vond het bijzonder om als professional een bijdrage te kunnen leveren aan hun inspanningen. Ik hoop dat het verhaal nog beter naar buiten komt en ben benieuwd wat de toekomst in petto heeft.

Ook een goed doel helpen?

 

Wat vrijwilligerswerk als beeldmaker je kan brengen.

🙂 Bijdragen aan een mooiere wereld. Voelt simpelweg goed.

🛠 Ontwikkel je skills met unieke projecten. Win-Win.

🔥 Verbreed je netwerk, ontmoet nieuwe mensen.

🤲 Wie goed doet, goed ontmoet. Free karma points.

🌍  Help mooie goede doelen als het Aidsfonds, Trees for All, Stichting ALS, De voedselbank en NL Cares.

Veelgestelde vragen.

We beantwoorden ze met liefde.

Hoe werkt een project via de nieuwe gevers?

Wanneer je een mooi project hebt gevonden wat bij je past, is inschrijven de volgende stap. Inschrijven op een project duurt een paar minuutjes. Als er een match is tussen jou en de organisatie start je project. Vanaf dit moment kan jij zelf invulling geven aan hoe je het project aanpakt. Wel hebben wij verschillende tools ontwikkelt om jou op weg te helpen mocht je dit nodig hebben (bijv. onze handige kick-off template). Ook mag je ons altijd een berichtje sturen. We helpen graag. 

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij hele verschillende initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde. Meer weten? Kijk hier even. 

Maakt het uit waar ik woon als ik wil vrijwilligen als beeldmaker?

Meestal is vrijwilligerswerk via De Nieuwe Gevers flexibel, en kan het waar jij dat maar wilt. Of je in Bali woont, een hut op Ameland, of het centrum van Utrecht. Zolang communiceren mogelijk is kan het allemaal. Foto en video projecten kunnen op locatie zijn, dit is dan aangegeven bij het project.

Hoe lang duurt een project als beeldmaker?

Dit verschilt per project. De meeste design projecten zullen tussen de 4 en 16 uur zijn. Flexibel en eenmalig. Zo zijn de projecten goed te combineren met je job of andere bezigheden. Kijk hier voor een overzicht van al onze projecten. 

Wie zijn De Nieuwe Gevers?

Goede vraag. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij precies doen.