Zwangerdialyse 1
Nierpatiënten Vereniging Nederland

Nierpatiënten Vereniging Nederland

We zetten ons in om mensen met chronische nierschade en hun omgeving te ondersteunen, zodat ze zoveel mogelijk kunnen leven zoals ze willen. Wij bieden steun, informatie, ontmoeting en komen op voor hun belangen. Zij staan er niet alleen voor.

Nierpatiënten Vereniging Nederland in actie.

🎯

Non-profit

👩‍⚕️

Gezondheid en ziektebestrijding

💛

7 tot 25 teamleden

⚡️

2 projecten online

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • We zijn als NVN DE vertegenwoordiger van (de belangen van) de nierpatiënt en worden door relevante partijen ook zo gezien.
  • We werken met 20 betrokken medewerkers en 170 vrijwilligers met hart en ziel aan onze doelen en activiteiten.
  • Nieren.nl, ons gezamenlijk online platform met de Nierstichting, is drukbezocht en biedt uitgebreide informatie over (leven met een) nierziekte, en een community met blogs, online uitwisseling van ervaring en ontmoeting.
  • Door Corona hebben we de omslag gemaakt van fysieke dienstverlening en themadagen naar digitale dienstverlening en webinars, met een veel groter bereik tot gevolg.
  • We organiseren patiëntenparticipatie in onderzoek. Inmiddels hebben patiënten in alle onderzoeksaanvragen van de Nierstichting een stem.
  • Ons steun- en adviespunt (STAP) informeert en adviseert op het gebied van werk, scholing, inkomen en uitkering in combinatie met nierziekte. Ze helpen daarmee zo'n 150 mensen per jaar
  • We ondersteunen mensen in het voeren van eigen regie in hun behandeling met informatie, projecten en tools. Zoals samen met de zorgprofessional bespreken en beslissen welke behandeling het beste past.

Professionals over Nierpatiënten Vereniging Nederland

Marijke 👐 Campagne bedenken community vergroten

Marijke
NVN is een enorm positieve, betrokken partij die samen de schouders eronder zetten en je echt helpen om het beste uit het project te halen. Ze denken mee, zijn kritisch (op een fijne, opbouwende manier) en luisteren écht naar je.

Karen 👐 Call: Communicatie specialist

Karen
Ja maar we zijn nog niet klaar hoor, dus we gaan nog even door.

Erleyne 👐 Redigeren van teksten

Erleyne
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Petra. Als het nodig was, konden we snel schakelen. Ze was erg betrokken en enthousiast over het project.

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?

Video
Video

voor Nierpatiënten Vereniging Nederland

⏱️ 15-25 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

Flexibele copywriting ondersteuning
Flexibele copywriting ondersteuning

voor Nierpatiënten Vereniging Nederland

⏱️ 20-30 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 8-12 weken