Vacature: Online Marketeer

De Nieuwe Gevers is een nieuw type platform. Een marktplaats waar talentvolle denkers, makers en doeners hun skills doneren aan goede doelen. Als Social Tech Startup, zijn op een missie om de het grootste do-good marketplace van Europa te worden. We zoeken een  Online Marketeer / Growth Hacker die in 2022 gaat helpen onze impact te verdubbelen. Up for the challenge?

De job.

 

Wat je gaat doen 🎯

Als online marketeer ben je onmisbaar onderdeel van het growth hacking team en werk je nauw samen met onze founders, marketing-manager, developers en andere collega’s. We groeien hard als platform. Hiervoor hebben veel nieuwe professionals nodig. We zoeken een online marketeer die ons gaat helpen met het verder uitbouwen van onze Online Marketing plannen, hands-on experimenten doet en in staat is om een key rol te spelen in het opschalen van onze groei. Wat betekent groei? Groei betekent heel veel meer professionals die hun steentje gaan bijdragen aan een betere wereld. Kortom, een job die wat achterlaat in deze wereld.

 

Jij wordt onderdeel van ons growth hacking team, waar je samen met het team effectief experimenten bedenkt, opzet, deze uitvoert, analyseert, de learnings uithaalt, presenteert en door itereert. Je waakt samen met onze Head of Data over de (AARRR) funnel metrics en zoekt naar nieuwe growth hacking kansen om onze ambitie te realiseren; het grootste do-good platform van Europa worden.

 

Wat neem je mee 🎒

 • Je heb eerdere ervaring binnen Growth Hacking / Online Marketing (denk aan thema's als CRO, Social Advertising, Analytics, Lead generation, A/B testing,  Emailmarketing). 
 • Instaat experimenten en andere funnel data te analyseren om nieuwe kansen te spotten met tools zoals Google Analytics, Segment, Mixpanel, etc.
 • Bekend met de growth hacking methodiek en high-pace experiment executie (van ideation tot evalueren). 
 • Ervaring met het werken met online marketing gerelateerde tools. Denk aan Ad Managers, Zapier, Email marketing tools, Google Optimize / VWO, Airtable/Excel, Hotjar of Clarity.
 • Pre: ervaring met Marketplaces of Jobboards.

 

Wat we zoeken in een collega 🤝

 • Mensen die nieuwsgierig zijn, kritisch blijven en erg snel leren. 
 • Datagedreven en sterke analytische denker.  
 • Initiatiefnemer en pro-actieve doorpakker. Als je dit bent, dan weet je wat we bedoelen.
 • Je kan je vinden in: stilstaan is achteruitgaan.
 • Je werkt graag samen met ambitieuze mensen die niet stoppen tot het goed is. 
 • Je vindt het tof om bij een start-up te werken (lees: dingen zijn net pas op de rit. Half.)
 • Kan, wanneer het moet, werken met een kater. 

 

 

Lijkt dit je wat?

Mooi. We zoeken deze persoon namelijk ;) De rol is 32/40 uur. 

Solliciteer hier!

Perks.

🙏 Veel invloed op de onderneming, je kan maar 1 keer met vrienden een bedrijf bouwen. Werk moet leuk zijn. Work hard, play harder.

🕊 Geen 9-5 mentaliteit. Werk waar je wil. Wanneer je wil. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Pak ze beide. Dat doen wij ook. 

🍌 Als je naar kantoor komt: lekkere lunches. Veelal gezond, maar we bouwen ook kecke tosti’s.

🌱  Een baan met echte impact. Draag bij aan iets waar je later trots op kunt zijn. 

🎉  Vrijmibo’s die uit de hand lopen. Tip: kom niet met de auto. 

👀  Een rol die steeds belangrijker gaat worden bij een start-up die over een paar jaar de leukste werkgever van Europa is.

⚡️  Er is iets gaande. ⚡️

Wij merken het aan alles. We begonnen ooit als een klein groepje creatievelingen die de nutteloze uren van een digital agency terug ging geven aan de maatschappij. Twee jaar verder hebben we onze banen opgezegd, een mooi kantoortje gescoord en een groep vakidioten gevonden die ook in onze missie geloven. Een sociale onderneming die druk bezig is iets moois achter te laten in deze wereld. Geen tijd te verliezen dus.