Hey Marketeer!

Jouw skill is van grote waarde. We vertellen je graag waarom.

Er is iets gaande...

 

De Nieuwe Gevers is een groeiende beweging van talentvolle denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset. Nieuwe gevers dragen bij aan een betere wereld met datgene waar ze goed in zijn.

Wij matchen geskillde professionals zoals jij aan vrijwilligersprojecten binnen jouw vakgebied. Door jouw skills te doneren help jij goede doelen groeien, en maak je belangrijke impact.

Hoe werkt het?

Een paar stappen verwijderd van een tof project.

1. Skills

Laat weten wie je bent en welke skills je wilt inzetten voor het goede.

2. Projecten

Ontdek projecten van goede doelen die behoefte hebben aan jouw skills en ervaring. Kies een project en schrijf je in.

3. Match

Ben jij de perfecte match, dan stellen we jullie digitaal aan elkaar voor. Start het project en maak iets waar je trots op bent.

Je marketing skills zijn belangrijker dan je denkt!

Dat weten goede doelen ook.

 

Dat een merk valt of staat bij een goede marketing, hoeven we jou niet te vertellen. Maar heb je ooit nagedacht over hoe belangrijk goede marketing is voor goede doelen?

Hoe hoger hun zichtbaarheid, hoe meer donateurs en hoe groter de maatschappelijke impact. Helaas hebben deze organisaties beperkte budgetten om de juiste expertise in huis te halen. Jouw skills zijn daarom van grote waarde voor hen. Met jouw skills til je de marketing naar een hoger niveau, waardoor ze kunnen blijven groeien.

Hoe ziet zo'n project eruit?

Voor ieder wat wils. Ook voor jou.

 

Hoeveel tijd heb je te besteden? Op basis van je beschikbaarheid kun je kiezen uit drie verschillende typen projecten.

Kennissessie

Geef feedback, help met een brainstorm, geef advies, leg iets uit, etc.

Coaching

Denk mee als strategische coach en sparringspartner.

Deliverable

Gebruik je skills om een concreet product op te leveren.

Aangenaam. Twee van onze gevers.

Deze legends gingen je voor.

Yannick en Hermen zijn twee professionals die al een project hebben afgerond. Check wat zij hebben gegeven aan goede doelen.

Yannick & Natuurwijs

“Het was fijn samenwerken met Natuurwijs. Communicatie voorafgaand aan de training was goed, en de aanwezigen waren erg enthousiast en luisterde aandachtig naar het hele verhaal. De verwachtingen zijn vanuit beide kanten nagekomen, wat heeft gezorgd voor een prettige ervaring!”

- Yannick verzorgde een kennissessie content marketing voor Natuurwijs.

Hermen & Wedowe

“De samenwerking met Aiman van Wedowe was erg fijn! We zijn begonnen met een reeks strategische workshops, maar hebben hierna onze samenwerking verlengt om een idee te gaan uitwerken. We hebben veel werk verzet, en daarnaast ook een erg fijne band opgebouwd waarbij we elkaar hebben geïnspireerd. Ons project is nu klaar, maar we blijven in contact!”

- Hermen was een strategisch coach voor Wedowe

Ook je skills doneren?

Be like Yannick en Hermen. Meld je aan op ons platform!
Sharing is caring.

 

Helpen doe je ook door te delen. Stuur deze URL door naar je (vak)collega’s en help organisaties zo snel mogelijk aan een geskillde professional.

Deel op LinkedIn