Vacature: Growth Hacker / Marketeer

De Nieuwe Gevers is een nieuw type platform. Een marktplaats waar talentvolle denkers, makers en doeners hun skills doneren aan goede doelen. Als Social Tech Startup, zijn op een missie om de het grootste do-good marketplace van Europa te worden. We zoeken een Growth Hacker / Marketeer die in 2022 gaat helpen onze impact te verdubbelen. Up for the challenge?

De job.

 

Wat je gaat doen 🎯

Als Growth Hacker ben je onmisbaar onderdeel van het marketingteam en werk je nauw samen met onze founders, marketing-manager, developers en andere collega’s. We groeien hard als platform. Hiervoor hebben veel nieuwe professionals nodig. We zoeken een growth hacker die ons gaat helpen met het verder uitbouwen van onze Online Marketing strategie, hands-on experimenten doet en instaat is om een key rol te spelen in het opschalen van onze groei. Wat betekent groei? Groei betekent heel veel meer professionals die hun steentje gaan bijdragen aan een betere wereld. Je gaat op zoek naar schaalbare online marketing methodieken om meer professionals te bereiken en activeren hun skills te doneren. Kortom, een job die wat achterlaat in deze wereld.

 

Jij wordt verantwoordelijk voor het managen van de growth sprints, waar je samen met het team effectief experimenten bedenkt, opzet, deze uitvoert, analyseert, de learnings uithaalt, presenteert en door itereert. Je waakt over de (AARRR) funnel metrics en zoekt naar nieuwe growth hacking kansen om onze ambitie te realiseren; de grootste do-good marketplace van Europa worden.

 

Wat neem je mee 🎒

 • Brede ervaring binnen Growth Hacking / Online Marketing (CRO, Lead Generation, Social Advertising, Analytics, Marketing Automation, A/B testing,  Emailmarketing, high-pace experimentation). 
 • Instaat experimenten en andere funnel data te analyseren om nieuwe kansen te spotten met tools zoals Segment, Analytics, Mixpanel, etc.
 • Bekend met growth hacking sprints en experiment executie (van ideation tot evalueren). 
 • Aantoonbare ervaring met het werken met tools zoals Hubspot (workflows, sequences, email marketing), Ad Managers, Zapier, Google Optimize / VWO, Airtable/Excel, Hotjar of Clarity.
 • Pre: ervaring met Marketplaces of Jobboards.

 

Wat we zoeken in een collega 🤝

 • Niet bang om ownership te pakken en te ownen. 
 • Mensen die nieuwsgierig zijn, kritisch blijven en erg snel leren. 
 • Initiatiefnemer en pro-actieve doorpakker. Als je dit bent, dan weet je wat we bedoelen.
 • Je kan je vinden in: stilstaan is achteruitgaan.
 • Je werkt graag samen met ambitieuze mensen die niet stoppen tot het goed is. 
 • Je vindt het tof om bij een start-up te werken (lees: dingen zijn net pas op de rit. Half.)
 • Kan, wanneer het moet, werken met een kater. 

 

Lijkt dit je wat?

Mooi. We zoeken deze persoon namelijk ;)

Solliciteer hier!

Perks.

🙏 Veel invloed op de onderneming, je kan maar 1 keer met vrienden een bedrijf bouwen. Werk moet leuk zijn. Work hard, play harder.

🕊 Geen 9-5 mentaliteit. Werk waar je wil. Wanneer je wil. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Pak ze beide. Dat doen wij ook. 

🍌 Als je naar kantoor komt: lekkere lunches. Veelal gezond, maar we bouwen ook kecke tosti’s.

🌱  Een baan met echte impact. Draag bij aan iets waar je later trots op kunt zijn. 

🎉  Vrijmibo’s die uit de hand lopen. Tip: kom niet met de auto. 

👀  Een rol die steeds belangrijker gaat worden bij een start-up die over een paar jaar de leukste werkgever van Europa is.

⚡️  Er is iets gaande. ⚡️

Wij merken het aan alles. We begonnen ooit als een klein groepje creatievelingen die de nutteloze uren van een digital agency terug ging geven aan de maatschappij. Twee jaar verder hebben we onze banen opgezegd, een mooi kantoortje gescoord en een groep vakidioten gevonden die ook in onze missie geloven. Een sociale onderneming die druk bezig is iets moois achter te laten in deze wereld. Geen tijd te verliezen dus.