Het kan bijna niet anders of je maakt je de laatste weken druk om de situatie in Oekraïne. Er zijn genoeg redenen om ons gasgebruik terug te dringen. Al helemaal nu duidelijk is dat fossiele brandstoffen uit Rusland een belangrijke rol spelen in de financiering van het leed in Oekraïne. Daarom roepen we, samen met experts op het gebied van de energietransitie, zondag 27 maart uit tot de Dag Tegen Gas. Deze actie is bedoelt als steunbetuiging aan Oekraïne en een helpende hand vanuit heel gas-gebruikend Nederland. We willen als Nieuwe Gevers iets doen. Iets in beweging krijgen. Onderdeel zijn van de oplossing. Weten wat jij kan doen?

✅ Update oproep campagneteam

Inmiddels zijn alle rollen voor team ingevuld. Heel erg bedankt voor alle betrokkenheid en hulp. Wil jij jouw kennis & kunde nog steeds inzetten voor een maatschappelijk doel? Ontdek dan onze andere openstaande projecten. 

👇👇👇

📣 PR ➡️ Bekijk projecten
🎥 Video ➡️ Bekijk projecten
🧑‍💻 Webdesign ➡️ Bekijk projecten
💛 Social media ➡️ Bekijk projecten
🎨 Grafisch ontwerp ➡️ Bekijk projecten
📆 Projectmanagement ➡️ Bekijk projecten
Heb jij een andere skill? ➡️ Bekijk hier alle openstaande projecten

Meer weten over de #dagtegengas? 

🎉 De officiële website gaat, met dank aan professional Jos,  maandag live! Hier vind je algemene informatie, handige tips, leuke activiteit en meer!