Maak impact als communicatie professional

Vrijwilligerswerk, maar dan anders. 

Meld je aan
Vrijwilligers organisaties

Het nieuwe vrijwilligen.

Doneer iets anders. Je talent.

Wanneer het jou uitkomt. Flexibel en passend bij jouw agenda.

Help iemand verder met je skills & ervaring en voel je goed.

Ontwikkel jezelf met toffe maatschappelijke vraagstukken. 

Hoe het werkt.

Flexibele projecten. Zonder lange commitment.

1. Meld je aan.

2. Kies een project.

3. Word gematched.

Onze flexibele projecten.

Hoe je kan bijdragen. Al vanaf 1 uur.

Calls

Help met met een brainstorm, geef advies of leg iets uit. 

Sessies

Geef workshops, trainingen en sessies over je vakgebied. 

Projecten

Help een goed doel met een concreet werkproduct. 

Coaching

Word een persoonlijke coach van een goed doel.

We doen het samen.

Met onze community van 3000+ vakmensen

Roeland & Het Gehandicapte Kind

Roeland
Ik heb super fijn samengewerkt met de marketing afdeling en zo, voor mijn gevoel, ook echt kunnen helpen. Inmiddels steun ik ze ook nog op andere vlakken en ik hoop dit nog lang te mogen doen!

Ruben & Jeugdeducatiefonds

RB
Ik heb veel geleerd van de aanpak van het Jeugdeducatiefonds en vond het bijzonder om als professional een bijdrage te kunnen leveren aan hun inspanningen. Ik hoop dat het verhaal nog beter naar buiten komt en ben benieuwd wat de toekomst in petto heeft.

Elisabeth & Lawyers for Lawyers

Elisabeth
De samenwerking met Lawyers for Lawyers verliep heel soepel, anders dan ik gewend ben bij betaalde opdrachten. Ik voelde me gezien en gehoord, ondanks dat het een vrijwillige opdracht was.

Veelgestelde vragen.

Beantwoorden we met liefde.

Hoe werkt een project via De Nieuwe Gevers?

Wanneer je een mooi project hebt gevonden kan je gemakkelijk inschrijven. Inschrijven duurt een paar minuutjes. Als er een match tussen jou en de organisatie is, start je project. Vanaf dit moment kan jij zelf invulling geven aan hoe je het project aanpakt. Wel hebben wij verschillende tools ontwikkelt om jou op weg te helpen mocht je dit nodig hebben (bijv. onze handige kick-off template). Ook mag je ons altijd een berichtje sturen. We helpen je graag. 

Wat voor soort maatschappelijk organisaties hebben toegang tot De Nieuwe Gevers?

Binnen ons platform helpen wij diverse initiatieven. In de kern komt het neer op een punt: Iedereen die goed doet. Goede doelen, bewoners-initiatieven, non-profits, stichtingen, culturele initiatieven en sociale ondernemingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde. Meer weten? Kijk hier even. 

Maakt het uit waar ik woon als ik vrijwilligerswerk wil doen?

Meestal is vrijwilligen via De Nieuwe Gevers flexibel, en kan het waar jij dat maar wilt. Of je in Bali woont, een hut op Ameland, of het centrum van Utrecht. Zolang communiceren mogelijk is, kan het allemaal. Een enkel project kan op locatie zijn, dit is dan aangegeven bij het project.

Hoe lang duurt een project?

Dat verschilt heel erg.  Wij geven aan elk project een ureninschatting, wat je kan gebruiken als een indicatie. Een gemiddeld project is bijvoorbeeld 10-20 uur, verspreid over 3 tot 5 weken. Dit komt vervolgens neer op een paar uurtjes per week, voor een bepaalde periode. De samenwerking stopt wanneer het project klaar is. De invulling is ook erg flexibel in te richten, de één doet het overdag, de sommige 's avonds en andere weer in het weekend. Je bent dus vrij om samen met de organisatie afspraken te maken over de deadlines en tijdsinvulling, zodat het past bij jouw agenda. (edit

Wie zijn jullie eigenlijk?

Goede vraag. Inmiddels hebben wij al meer dan 3000 mensen mogen aansluiten bij ons netwerk. Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij precies doen.