HIE PER DE PIEP

Wij zijn 2 jaar!

🔥

Wat we hebben bereikt

Hierdoor hebben we een giga bedrag weten te besparen voor de goede doelen sector

0

Ja, je leest het goed. Meer dan een MILJOEN euro! Dat zijn 6 nullen. 

Deze resultaten zijn geweldig en verdienen een bedankje! Daarom hebben we Steve Carell gevraagd om een video boodschap in te spreken. Julian werd jaloers en wilde het liever zelf doen. 

Onze mijlstenen

a.k.a. milestones (om in het thema te blijven)

1 jaar en 1 dag oud

Het verjaardagsfeestje hebben we nog maar net overleefd. We gingen goed ons 2e levensjaar in! Een belangrijke eerste mijlsteen dus. 

Kerstborrel 2.0

Naast de digitale koffietjes die door corona hun introductie deden, kregen tijdens de kerstdagen ook de kerstborrels een digitaal jasje. De online wijnproeverij was het perfecte kerstcadeau en viel goed in de smaak. Je moet toch wat hé.

Kantoor upgrade

Elke dag begint nu met een gevecht om de sta bureau's. Tim komt er speciaal om 7 uur voor naar kantoor. 

Nieuw record door Mark

Mark is de eerste professional die 7(!!!) projecten heeft afgerond. Hij doneerde o.a. zijn UX, marketing & strategie skills aan organisaties als Trabotyx en Frank About Tea.

Dus maak van dat bijgedragen steentje van Mark maar gewoon een steen. Thanks Mark🎉!

Een nieuwe menukaart

Deze nieuwe feature maakt het voor onze maatschappelijke organisaties makkelijker om een project te kiezen en de juiste professional te vinden. 

Voor de developers

Onze development superhelden hebben zich ingezet voor 25 nieuwe development releases en hebben 4500 subtasks afgerond. Wat geweldige prestatie! Ons platform is dankzij deze toppers steeds in ontwikkeling. 

Uurtje geen factuurtje

In plaats van een extra aflevering van je serie kijken, kan je nu ook al binnen 1 uur bijdragen aan een betere wereld. Weinig tijd, veel impact!

Onze eigen merch

Last but not least misschien wel de milestone waar het DNG team het meest naar uitgekeken heeft.. de truien! Annabel draagt niks anders meer.

 

Thanks voor iedereen die hier een steentje aan bijgedragen heeft. Stay tuned, want deze week zetten we jullie in het zonnetje. Want jullie zijn belangrijker dan je denkt. 


#allesteentjeshelpen

 

 

Wil jij ook je steentje bijdragen? 

🎉

Op naar nog meer impact!